Księga gości

Wij kunnen Visaverde zeer sterk aanbevelen, met name onze contactpersoon mevr. Herteleer. Het is een heel goed werkend team. De hele koop is perfect en vlot verlopen. We waren vooraf wat onzeker omdat wij in Tenerife niemand kenden, maar achteraf bleek die zorg -zeker met dit kantoor- onterecht. Mevrouw Herteleer heeft ons meer dan goed verwend. Wij zijn daarom ook bereid om mensen met vragen persoonlijk te beantwoorden, dat is het minste wat we kunnen terug doen voor hun topservice!

Magalie Hamerlinck
2/18/2022

Eind vorig jaar hebben we ons droomappartement gekocht met Visaverde in Tenerife. Isabelle heeft ons hierbij perfect begeleid. Hierbij werden kosten nog moeite gespaard om onze zoektocht volgens onze verwachtingen en eisen tot een goed einde te brengen. Ook alle administratie zaken en verplichtingen werden door Isabelle perfect aan ons uitgelegd en ook hierin een perfecte begeleiding. Visaverde zeker een aanrader en een dikke 10/10.

Tonny vankeirsbilck
2/18/2022

Wat een fantastisch team! Super bedankt om alles in goede banen te leiden. Het is door andere ervaringen te horen dat we nu heel goed beseffen wat jullie allemaal gedaan hebben. Van het bezichtigen tot de aankoop tot alle andere administratie achteraf, alles is steeds duidelijk naar ons gecommuniceerd. We krijgen soms van mensen die met een aankoop bezig zijn vragen rond betaling aankoop, verzekeringen, internet etc etc . Héél veel dingen waarop we telkens antwoorden: "Dat heeft onze makelaar geregeld :-)".

Yoeri Van de Moortel
1/14/2022

We zijn zeer goed geholpen geweest door Connie bij de verkoop van ons appartement. Hele vriendelijke dame die altijd voor u klaarstaat en steeds voor u beschikbaar is. Ook bij de notaris is alles heel vlot verlopen. Alles wordt prima door haar vertaald vanuit het Spaans. Een echte aanrader.

Vanessa Cloetens
12/2/2021

Uitstekende begeleiding bij de aankoop en inrichting van ons huis in Puerto de Santiago. Connie heeft ons fantastisch goed geholpen. Eerst om ons huis te vinden dat onze verwachtingen vervulde voor ons budget, dan om alle hordes van het aankoop proces te nemen, voor elk probleem had ze ook de oplossing. De aanvraag voor onze NIE, en de registratie voor de elektriciteit en het water en de gemeente deed Visaverde ook voor ons. Ook na de aankoop bleven we verzorgd met dezelfde vriendelijke, eerlijke en professionele begeleiding voor het afronden van de papierwinkel en de inrichting van ons huis. Hun renovatie team heeft vakkundig de installaties en schilderwerken uitgevoerd, en we kregen goede aanbevelingen voor de aankoop van meubels, gordijnen, en de andere spullen. Gedurende de hele inrichting werden we voortdurend verzorgd met tientallen foto`s die de vooruitgang van de inrichting goed lieten zien, wat erg geruststellend is als je meer dan 3000 km ver weg bent. Zonder de ondersteuning van Visaverde en hun team was ons huis zeker niet zo snel en niet zo goed klaar. Wij kunnen Visaverde met overtuiging aanbevelen aan iedereen die in Tenerife een huis of appartement wil kopen. De 5 sterren zijn wel verdiend.

Steven Pruym
12/8/2021