Guestbook

Hierbij willen wij en kunnen wij Visaverde makelaars van harte aanbevelen voor in ons geval de aankoop van onroerend goed. Wij kochten een appartement op erfpacht waardoor er verscheidene afwijkende voorwaarden zijn. Alle van toepassing zijnde wetjes en weetjes werden ons met veel geduld uitgelegd door Chris. Nadat wij het appartement kochten en betaalden (na onderzoek via een advocaat en transport bij een notaris) , ook allemaal prima geregeld door Visaverde , kregen wij tips en bijstand bij het gedeeltelijk verbouwen en verbeteren van het appartement. Aangezien wij nog niemand echt kennen op het eiland is deze service van onschatbare waarde. Zij kennen wel een mannetje die goed en netjes werkt (zo gaat dat dan en dan blijkt het inderdaad zo te zijn). Wij wonen nog in Nederland maar bij Visaverde hebben wij een sleutel achtergelaten en wij kunnen elke keer weer een beroep op hun doen. Service met een hoofdletter. Met vriendelijke groet, Wim van Kampen GAST, Makelaardij & Assurantiën Spoordonkseweg 16 5688 KD Oirschot Tel. 0499 572488 Fax. 0499 574260 E mail: wvk@gastmakelaardij.nl www.gastmakelaardij.nl

Wim van Kampen
11/12/2010

Een paar jaar geleden kwamen Hans en ik op het idee om een appartement te kopen op Tenerife. We kwamen in aanraking met Christine van Visa Verde. Eerst was er veel emailverkeer, wij legden uit wat wij zochten en in welke prijsklasse, gaven websites van andere makelaars door en Chris ging op zoek en kwam zelf ook met woningen op plaatsen waar we zelf niet aan gedacht hadden en waar we zelf nooit opgekomen waren. Door omstandigheden onzerzijds hebben we niet doorgezet en is alles afgeblazen. Vorig voorjaar (januari 2010) liepen we weer op de boulevard in Los Cristianos en we wilden het toch nog een keer proberen. We moesten in Nederland de hypotheek oversluiten en hebben bekeken wat onze polsstok was. Er was ruimte voor een appartement en we dachten natuurlijk direct aan Visa Verde, Christine had ons immers prima geholpen de vorige keer? We hebben in juni verschillende appartmementen bekeken en het werd ons steeds duidelijker dat het heel belangrijk is dat je iemand bij je hebt die kennis van zaken heeft, die de omgeving kent en weet wat er nog op stapel staat.. Bij Visa Verde is dat het geval. Als Christine het niet wist, wist Conny het wel of werd het uitgezocht en echt op zeer korte termijn. Ze maken ook alle tijd voor je vrij. We zijn die vakantie geslaagd en hebben een appartement gekocht. Het appartement moest natuurlijk nog wel officieel overgedragen worden en er moest nog wat worden uitgezocht over een “oude hypotheek’ die nog op het appartement rustte. Christine en Conny hebben alles uitgezocht wat toch veel werk was en wij zelf nooit hadden kunnen doen. We hebben Christine gemachtigd om bij de notaris alle handelingen te doen om het appartement in ons bezit te krijgen en daar hebben we veel plezier van gehad. Alles is naar tevredenheid geregeld en Visa Verde had keurig een lijst met rekeningen en de bijbehorende bedragen waardoor we precies wisten wat er gebeurd was. Verder hebben ze ons geholpen om alle administratieve rompslomp te doen zoals bankzaken, NIE nummers e.d. Ook nu nog hebben we contact met Visa Verde. Ze helpen ons met het inrichten van het appartement. Zo hebben we nu een hele mooie buitenkeuken en de timmerman is net klaar met allerlei kasten in het appartement. We zijn heel blij dat we toendertijd met Visa Verde in aanraking zijn gekomen, het heeft ons veel sores bespaard. Het zijn heel fijne mensen en ze denken met je mee wat heel belangrijk is. Je koopt toch niet iedere dag een huis in een ander land. Ik kan het idereen aanraden. Mocht je meer willen weten, neem gerust contact op; veraajabo@gmail.com Met vriendelijke groet, Leanne

Leanne
7/14/2010

Dag Christine De ervaring was zeer interresant. Vooreerst werden wijontvangen in alle eenvoud en spontaniteit. De ronde die wij gehad hebben(van bezichtiging) viel in alle verwachtingen , er was geen moeite teveel. Alle uitleg die jullie gedaan hebben en wij nagecheck hadden , klopte gewoon. De afhandeling van het koopcontract was zeer correct, de vertaling diejullie opgemaakt hadden, hadden wij ook laten vertalen, en bij devergelijking was er geen speld tussen te krijgen. De onderzoeken die julliegedaan hadden ivm de schulden die nog op het pand zaten en alles rond hetonroerend goed, das was gewoon "PERFECT". Bij ons is het een notaris diedat allemaal doet, In Tenerifé is dat jullie, en dat doen jullie zeer goed De bijstand bij het aanvragen van het "NIE " - nummer , de bankrekening ,overzetten van electriciteit, water, huisvuil en noem maar op, laat onszeggen de bijstand voor en na verkoop was eveneens "PERFECT". Mocht het teherdoen zijn of bij een volgende aankoop, weet ik wie te nemen. Groetjes, Jan.

Jan - Belgique.
11/16/2011

Avant de porter mon choix sur l'appartement de rêve déniché par Natalie, celle-ci a eu du fil à retorde avec moi. De nature exigeante en ce qui concerne l'emplacement de l'appartement (alentours), son orientation, la qualité du complexe et j'en passe, j'ai mis près de deux ans avant de prendre une décision. Natalie a fait preuve de patience, de doigté et a su deviner ce que je cherchais ce qui l'a guidée dans l'organisation des visites. Ne figurant pas sur le site internet de Visaverde, l''appartement choisi me fut présenté comme une surprise à un moment où je désespérais de trouver enfin quelque chose à mon goût. Je serai toujours reconnaissante envers Natalie non seulement pour ses activités de recherche mais aussi pour : - tout ce qui les accompagne comme les démarches administratives, diverses explications comme les adresses des endroits où se procurer ce dont on a besoin pour s'installer, - pour sa disponibilité, sa gentillesse - pour le suivi de l'achat : des mois après celui-ci elle est toujours aussi agréable lorsque je l'appelle pour un renseignement et des tas d'autres choses. En conclusion, si l'on parle le français, c'est une chance car chez Visaverde, on travaille avec Natalie. J'ai eu l'occasion de rencontrer sa petite famille (même le chat!) et ils sont tous comme elle" J'insiste beaucoup sur votre implication dans mon achat car pour moi, Visaverde se résume essentiellement à vous.

M - Belgique.
11/25/2010

Hallo Christine, Onze zoon kwam met de ludieke vraag, zoek voor mij eens een apartement op Tenerife. En daar sta je dan hé... Uiteindelijk zijn we dan bij Visaverde terecht gekomen. Waar u, Christine, ons bij de hand genomen hebt, en nadat wij ons oog op een bepaald apartement hadden laten vallen, ons spelenderwijs door de ganse papierwinkel geholpen hebt. Bij deze, wensen wij Visaverde, en u in het bijzonder Christine, te danken voor deze hulp. Christine, als je hier in de buurt komt, denk er dan aan, er is steeds koffie. Met vriendelijke groeten. Monique, Alfons en Roger.

Monique, Alfons en Roger
11/30/2010