Livre d'or

Wat een fantastisch team! Super bedankt om alles in goede banen te leiden. Het is door andere ervaringen te horen dat we nu heel goed beseffen wat jullie allemaal gedaan hebben. Van het bezichtigen tot de aankoop tot alle andere administratie achteraf, alles is steeds duidelijk naar ons gecommuniceerd. We krijgen soms van mensen die met een aankoop bezig zijn vragen rond betaling aankoop, verzekeringen, internet etc etc . Héél veel dingen waarop we telkens antwoorden: "Dat heeft onze makelaar geregeld :-)".

Yoeri Van de Moortel
1/14/2022

We zijn zeer goed geholpen geweest door Connie bij de verkoop van ons appartement. Hele vriendelijke dame die altijd voor u klaarstaat en steeds voor u beschikbaar is. Ook bij de notaris is alles heel vlot verlopen. Alles wordt prima door haar vertaald vanuit het Spaans. Een echte aanrader.

Vanessa Cloetens
12/2/2021

Uitstekende begeleiding bij de aankoop en inrichting van ons huis in Puerto de Santiago. Connie heeft ons fantastisch goed geholpen. Eerst om ons huis te vinden dat onze verwachtingen vervulde voor ons budget, dan om alle hordes van het aankoop proces te nemen, voor elk probleem had ze ook de oplossing. De aanvraag voor onze NIE, en de registratie voor de elektriciteit en het water en de gemeente deed Visaverde ook voor ons. Ook na de aankoop bleven we verzorgd met dezelfde vriendelijke, eerlijke en professionele begeleiding voor het afronden van de papierwinkel en de inrichting van ons huis. Hun renovatie team heeft vakkundig de installaties en schilderwerken uitgevoerd, en we kregen goede aanbevelingen voor de aankoop van meubels, gordijnen, en de andere spullen. Gedurende de hele inrichting werden we voortdurend verzorgd met tientallen foto`s die de vooruitgang van de inrichting goed lieten zien, wat erg geruststellend is als je meer dan 3000 km ver weg bent. Zonder de ondersteuning van Visaverde en hun team was ons huis zeker niet zo snel en niet zo goed klaar. Wij kunnen Visaverde met overtuiging aanbevelen aan iedereen die in Tenerife een huis of appartement wil kopen. De 5 sterren zijn wel verdiend.

Steven Pruym
12/8/2021

Hartelijk dank voor de goede begeleiding met de aankoop van ons vastgoed. Isabelle ook dank voor het bijstaan van administratieve zaken. En dit alles onder de prof.supervisie van Connie.

Thierry Stevens
11/16/2021

Geweldig Team.!!!! Wij willen Connie en Isabelle hartelijk bedanken voor de goede zorgen voor de aankoop van ons geweldige appartement in Los Cristianos. Een echte aanrader, alles is tot in de puntjes geregeld van de bezichtigingen, administratieve Spaanse molen tot aan de notaris. In een woord GEWELDIG.!! Met Vriendelijke Groet Chris en Nicole Gruijters

Chris en Nicole Gruijters
11/4/2021